Karissa – 04 (Nyampah)

Soni part 1

Soni: Za, kamu adalah perempuan paling bodoh yang ku kenal. 5 tahun digantung-gantung?
Aku: …
Soni: Ibarate ngene, uwes dilorokno atine kog iseh seneng. Ngunuwi pekok jenenge..
Aku: Lha kuwe yo mudeng to perasaan LDR ki koyok piye.. wes mbuk lakoni 4 tahun.
Soni: Yo bedo, aku mbi de’e ki wes onog komitmen.. meski o aku hobine zinah mata koyok ngeneki, lha kuwe opo coba? (Sambil celingukan nyari cewek)
Aku: memange kuwe sebagai wong lanang orak onog gengsi ngunu, pengen mapan ndisik lagi metuk i wong wedokmu?
Soni: Lhah, cetek ilmu-mu ki. Kuwe tak andani yooo~ sak durunge kadohan tek mlaku, wonge neg wes mapan ora bakal nganu kuwe. Yakin o.. wong lanang biasane ngunu..
Aku: Aku ki bukane nunggu seng saklek ngenteni wonge tok.. aku ki iseh iso seneng mbi wong liyoo. Mangsane aku ra mudeng neg aku kecewa ngko loro ati mbesuk e??
Soni: yo berarti we ra tulus,
Aku: Anggap wae ngunu, we mudeng gak sih Son? Perasaan aku ki wes pengen ninggal tapi wonge gak gelem ngeculno..
Soni: Percoyo o mbi aku, duit iku iso digolek i bareng. Mandek o saiki sak durunge kebablasan.. ketimbang kuwe loro ati rak ono seng nulungi~
Aku: Aku kurang sabar piye meneh? Hah?!
Soni: tak kandani yo, sabar ki ora ono batasane..
Aku: Aku ki ora pengen seneng mbi wonge yoo, mudeng gak? Tapi kahanane koyok ngene? Atiku durung tak culno adoh.. terus wonge kog koyok ngunu? Aku kudu piye????
Soni: Rasah koyok lagu og Zaa, gowo-gowo kahanane koyok ngene barang
. tapi neg semisal wonge wes komitmen pengen ngunu yowes. Wong wedok iku iso koyok wong lanang, ngerasakno rekosone kerjo.. wong lanang ora iso dadi wong wedok.
Aku: Iyo mudeng, memange sopo seng pengen saiki ki sopo??? Tapi atiku wes loro..
Soni: Kuwe wi pekok!. Wong lanang ki neg mlaku dewe ora iso Za, pincang! Neg wong wedok mlaku dewe iso. Mudeng gak?!
Aku: Astagfirullah. Emosi aku ngomong mbi kuwe, neg aku kulino misuh.. wes pisohi awet mau le!
Soni: Jajal yo, kapan-kapan tak pancing sampai iso misuh.. ra gatek aku kuwe ra tau misuh.
Aku: gak hobi aku, ngomong sampai ngelarakno atine wong iso aku tanpa misuh.
Soni: Aku yo iso. Wes lah Za Za.. kunu lho.. wes ditakokno bangsane pak ketua, feri, mbi dimas kae hlo.. pilih seng ndi?
Aku: Astagfirullah! Koyok ra onog menungso liyone wae? -_-
Soni: FER! FERI! entuk salam soko iki!
Aku: (ketawa sambil menyilangkan kedua tangan, )
Soni: Intine kuwe ki pekok, weslah! Ngelu aku ngomong mbi kuwe!!
Aku: -_-‘
.
.
Cindy yang sedari tadi duduk di dekatku dan diam saja juga ikutan emosi.
.
.
Aku: Cin, mau aku ngobrol mbi bandar setan kuwi pirang jam? -_-

Advertisements

Posted on 18 August 2018, in Drama. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Don't be shy. Leave a reply ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s